Hekkert Deventer

Online & offline winkels met echte Fotospecialisten

Het is een tijd waarin we steeds meer wennen aan dat service en advies worden geboden door callcenters, chatboxen, afstandelijke helpdeskmedewerkers, online instructievideo’s en ingewikkelde retour- en omruilprocedures. Voor advies en service bij foto- en videoproducten is dat niet anders en wordt de meeste technische ondersteuning en informatie online gegeven en geeft de verstrekte tekst en uitleg vaak nét niet het antwoord dat je nodig had.

Hoe verfrissend is het dan, dat er ook nog échte winkels zijn. Met verkopers en adviseurs, die goed naar je luisteren en je perfect en op maat deskundig advies kunnen geven over alles wat je op het gebied van foto en video aan zou kunnen schaffen? En dat in jouw directe omgeving, waardoor een snel bezoek aan een speciaalzaak heel goed mogelijk is. Als onderdeel van Ringfoto, de bekende keten van fotozaken door heel Nederland, is een aantal speciaalzaken een nog intensiever samenwerkingsverband aangegaan. Onder de naam De Fotospecialisten heeft deze groep van 18 winkels door heel Nederland alles in huis voor een goed en objectief advies met oog voor specifieke wensen, eisen en budget.

Bij De Fotospecialisten, stuk voor stuk fotospeciaalzaken met passie voor foto en video, zijn ook daadwerkelijk specialisten enthousiast aan het werk. Veelal is het de eigenaar zelf die samen met een team van enthousiaste medewerkers klanten adviseert en begeleidt bij de keuze en het gebruik van nieuwe fotoapparatuur. Omdat er goed naar de klant wordt geluisterd en door samenwerking met álle grote merken is het advies altijd objectief. Dat persoonlijke aandacht en advies op maat niets extra hoeven te kosten, blijkt wel uit de scherpe prijzen en de uitstekende aanbiedingen die door De Fotospecialisten gezamenlijk worden gedaan. Ook hebben zij, naast alle belangrijke A-merk camerafabrikanten, een uitgebreid assortiment aan accessoires en toebehoren.

De Fotospecialisten hebben service hoog in het vaandel staan. Zo wordt apparatuur met maar liefst vijf jaar garantie geleverd en ontvangt iedere koper van een camera of objectief de Goldmember klantenkaart met tal van voordelen, waaronder gratis fotoafdrukken en zelfs een terugwinkans op het aankoopbedrag! Bij iedere winkel die bij De Fotospecialisten is aangesloten kan men vanzelfsprekend ook terecht voor een uitstekende foto(snel)service, pasfoto’s voor alle officiële documenten, het digitaliseren van film- en videomateriaal en uiteraard een zeer ruim assortiment accessoires, waaronder tassen, statieven, flitsers, accu’s, opslagmedia, fotolijsten en verrekijkers.