Nikon Z 5 _ Compacte FX-systeemcamera

JE VISIE IN FULL FRAME

Zie hoe het detailleringsniveau van je foto’s en video’s toeneemt, ongeacht wat je fotografeert. Met zijn full frame sensor, krachtige EXPEED 6-processor en zeer scherpe EVF maakt de Nikon Z 5 het gemakkelijk om full frame foto’s te maken. Je kunt foto’s zelfs uitsnijden zonder verlies van detail, wat perfect is voor afdrukken en websites.

GEWOON BETOVEREND

Portretten met rijke toongradaties. Video’s met een zeer kleine scherptediepte. De full frame CMOS-sensor van 24,3 megapixels levert schitterende resultaten door ten volle te profiteren van de grote hoeveelheid licht die de zeer grote Z-vatting opvangt.

Nikon Z 5 _ Compacte FX-systeemcamera op instapniveau
Nikon Z 5 _ Compacte FX-systeemcamera

BLINKT UIT BIJ ELK LICHT

Het grote ISO-bereik van 100-51.200 van de camera biedt je de vrijheid om je opnamen direct aan te passen aan wisselend licht. Je hoeft je geen zorgen te maken over ruis: zowel bij hoge als bij lage ISO-waarden krijg je schone beelden met een prachtig dynamisch bereik.

KLEINE KIT GROTE IMPACT

De full frame Nikon Z 5 is handzaam en presteert uitstekend, evenals het NIKKOR Z-objectief van 24-50mm dat deel uitmaakt van de basiskit van de Z 5. Dit NIKKOR Z-objectief is het kleinste, lichtste full frame zoomobjectief dat verkrijgbaar is. Je hebt de vrijheid om overal allerlei opnamen te maken, van intrigerende groothoekopnamen tot krachtige portretten en nog veel meer.

Nikon Z 5 _ Compacte FX-systeemcamera

TWEE KAARTSLEUVEN

Twee sleuven bieden plaats aan snelle UHS-II SD-kaarten. Je kunt de sleuven gemakkelijk zo instellen dat de ene kaart voor opnamen wordt gebruikt en de andere voor back-up. Of je kunt video’s op de ene kaart opslaan en foto’s op de andere kaart.

ROBUUST MAAR LICHT

De robuuste maar toch lichte camerabody van magnesiumlegering is weerbestendig afgedicht om stof en vocht buiten te houden. Dit is met name het geval rondom alle bewegende delen en knoppen.

Nikon Z 5 _ Compacte FX-systeemcamera
Nikon Z5 body + Nikkor Z

NIKON Z 5 BODY

+ NIKKOR Z 24-50MM F/4-6.3

  • Full frame 24,3 megapixels CMOS-sensor achter grote Z-mount
  • Ingebouwde 5 stops VR-beeldstabilisatie
  • 2x UHS-II SD-kaartsleuven + laden/voeden via USB
  • 273 focuspunten met 90% dekking + eye & animal AF
  • Vloeiende 4K video + time-lapse-video‘s
  • Altijd verbonden via Wi-Fi en bluetooth
  • Compact, stof- en spatwaterdicht

Nikon Z 5 + NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 kit

Adviesprijs € 1.899,- 

Nikon Z 5 + NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 + FTZ kit

Adviesprijs € 2.049,-

De verkrijgbaarheid kan per winkel verschillen.

Nieuw | Eind augustus 2020 beschikbaar|  Pre order

SPECIFICATIES Z 5

Nikon Z 5 _ Compacte FX-systeemcamera

NIKON Z 5 VIDEO